Καιρός weather.gr
Δειγματοληψία στο φρεάτιο του αγωγού του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ
Μέγεθος κειμένου
 

Η Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών & Πολιτιστικών Συλλόγων Λαυρεωτικής, στα πλαίσια της διασφάλισης & αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, πραγματοποίησε στις 30/07/2019 δειγματοληψία στο φρεάτιο του αγωγού του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, πριν εκβάλει στη θάλασσα στην περιοχή Συρί, παρουσία εκπροσώπων του Βιολογικού. Σε μερικές ημέρες τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα από το πιστοποιημένο εργαστήριο και θα κοινοποιηθούν δημοσίως.

Έχοντας αδιαπραγμάτευτη στάση απέναντι στη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας, αλλά και γενικότερα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, θα συνεχίσουμε την παρακολούθηση της λειτουργίας του Βιολογικού Λαυρίου και την κατάσταση της θάλασσάς μας και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΔΕΥΑΤΗΛ και του Βιολογικού για την άψογη συνεργασία κάθε φορά που πραγματοποιούμε τους ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους, αλλά και για την έμπρακτη υποστήριξή τους στις ενέργειές μας.

Για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας (Διασυλλογικό)

Πρόεδρος: Ν. Φρατζέσκος 
Αντ/δρος: Θ. Μακαντάσης 
Γραμματέας: Σ. Γρηγοράκος
Μέλη: Νίκος Παππάς, Πάρης Μαρούσης, Σπύρος Ιορδανίδης, Αθανάσιος Αντωνιάδης, Γιώργος Κερένης, Ευάγγελος Ταράσης.© 2014, Εξωραϊστικός Σύλλογος Tσονίμας Λαυρεωτικής - Το Ανεμούριο