Καιρός weather.gr
   Ενότητες
Ημερολόγια
Θεοφάνεια
Τσονίμια
Διαλέξεις
Βιβλιοθήκη
Δράσεις
Αρχείο φωτογραφιών
Κάρτες Χριστουγέννων
Κάρτες Πάσχα

Τσονίμια 2019

Μέγεθος κειμένου
 

Τα Τσονίμια ολοκληρώθηκαν και φέτος!!! Η αυλαία έπεσε με τον αποχαιρετιστήριο χορό του καλοκαιριού. Το Σάββατο 31/8 ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων που το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας διοργάνωσε με πολύ κέφι το μήνα Αύγουστο. Το τουρνουά τάβλι, οι διαλέξεις με ενδιαφέροντα θέματα, η παράσταση Καραγκιόζη, τα διήμερα παιδικά Τσονίμια και η προβολή επίκαιρων κινηματογραφικών ταινιών, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Χωρίς προηγούμενο η μεγάλη συμμετοχή των Τσονιμιωτών με τις παρέες τους στον αποχαιρετιστήριο χορό του Σαββάτου, στο γήπεδο μπάσκετ. Νόστιμο σουβλάκι, παγωμένη μπύρα, μουσική για όλα τα γούστα, το γλυκό κέρασμα του συλλόγου και το κέφι στο απόγειο μέχρι τις πρωινές ώρες. Το χορευτικό του συλλόγου Απόλλωνα από την Κερατέα ομόρφυνε την εκδήλωση και σήκωσε τους παρευρισκόμενους στο χορό.

Ο πρόεδρος Ν. Φρατζέσκος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην πορεία όλων των θεμάτων που απασχολούν την Τσονίμα αλλά και την Ομοσπονδία.Ευχαρίστησε τους χορηγούς, την κα Ασπασία Αργεντίνη και ιδίως την οικογένεια Μαρτίνου, για τη βοήθειά τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων και έδωσε τα συγχαρητήρια του στα μέλη του ΔΣ της Τσονίμας και σε όσους συντέλεσαν στην επιτυχία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ Δ. Λουκάς, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Ι. Αδάμης, κ Η. Στουραΐτης, κ Π. Τσίκλος και ο κ. Κ. Αθανασίου. Επίσης, διασκέδασαν μαζί μας τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και οι σύλλογοι Αγ. Μαρίνας, Πανοράματος, Βρωμοπουσίου, Περιγιαλίου, Τραχαντιέρας, Βγεθίου και ο Ναυταθλητικός Όμιλος. Τους ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Καλό Φθινόπωρο!!!!

-Το ΔΣ Ανεμουρίου-

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣΟΝΙΜΙΩΝ 2019

ΒΡΑΔIΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ στο «ΣΙΝΕ Ανεμούριο»

Ελληνικές και ξένες ταινίες, για μικρούς και μεγάλους, θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Ο κ. Δημήτρης Μπατάγιας για 14η χρονιά δηλώνει παρόν και μας τιμά με την παρουσία του.  Το Σάββατο  10/8/2019 θα μας μιλήσει για το πολύ ενδιαφέρον θέμα  «Γέλιο. Ένα θαυματουργό φάρμακο χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό κόστος».  Ώρα έναρξης 8.30 μμ. στο γήπεδο μπάσκετ

ΑΓΩΝΕΣ  ΤΑΒΛΙ 

Το 15ο τουρνουά τάβλι θα διεξαχθεί και φέτος με τους προκριματικούς και ημιτελικούς να γίνονται  3  και 4 Αυγούστου και ο τελικός 25 Αυγούστου. Οι φανατικοί του αθλήματος ας ετοιμαστούν. Οι αγώνες θα διεξάγονται στο χώρο του Συλλόγου με ώρα έναρξης 7.00 μμ. 

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία διοργάνωσης και δηλώσεις  συμμετοχής  να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου. 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Την Παρασκευή 23/8/2019  στο γήπεδο Μπάσκετ του Συλλόγου στις 8.45 το βράδυ θα έχουμε τη παράσταση « ο Καραγκιόζης  και το ξωτικό » από το θίασο του Πάνου Καπετανίδη.

Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους για να θυμηθούμε όλοι μαζί τα παλιά.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Η διήμερη παιδική γιορτή που τόσο πολύ περιμένουν οι μικροί μας φίλοι διοργανώνεται και εφέτος στις 24 και 25 Αυγούστου 2019 με ομαδικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.  

ΒΡΑΔΙΑ  ΤΣΟΝΙΜΙΩΝ

Το Σάββατο 31/8/2019 στις 9:30 το βράδυ στο γήπεδο μπάσκετ του Συλλόγου θα μαζευτούμε όλοι για τον αποχαιρετιστήριο χορό του καλοκαιριού.

Νόστιμο σουβλάκι θα διατίθεται  και φέτος καθώς και μπύρες και αναψυκτικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014, Εξωραϊστικός Σύλλογος Tσονίμας Λαυρεωτικής - Το Ανεμούριο